sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Päiväkirja: 14. päivää - Palkinto ja ensimmäinen ajatus

2 viikkoa täynnä, selvänä!

Tänään tuli ensimmäiset kaksi viikkoa selvänä täyteen. Voi kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta sitä se ei ainakaan minulle ole ollut. Päinvastoin. Tuntunut erittäin pitkältä jaksolta, monestakin syystä. Eilinen eli lauantai oli todella vaikea. Olisin halunnut saada pullon ja rentoutua - katsoa talviklassikon TV:stä ja nauttia pienestä nousuhumalasta. Vaikeaa etenkin siksi, että en ole keksinyt toista tapaa rentoutua!

Tästä hyvä esimerkki on se, että päätin "palkita" itseni jollain asialla kahden viikon jälkeen. Ensimmäinen ajatukseni oli viinapullo! Näin siis alkoholistin maailmassa ajatus juoksee. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin tilaamaan maksullisen kanavapaketin, josta näen iltaisin useampanakin iltana urheilua ja lätkää. On ainakin ajatukset sitten hetken muualla! Illathan ovat ne kaikkein vaikeimmat. "Enkö mä nyt yhden saunaoluen voisi ottaa?" tai "Voihan sen pari paukkua ottaa, jos päätän nyt 100% varmasti, että huomenna en ota?". Sanahelinää ja selittelyä itselle. Sen mä kyllä osaan!

Tämä jakso on tuntunut pitkältä myös siksi, että olen odottanut sitä tunnetta, että aamulla herätessä on hyvä ja tyytyväinen olo. Eipä ole näkynyt vielä. Vaikka krapulaa ei olekaan, niin silti yksikään aamu ei ole ollut sellainen fiilis, että "Jes - tästä tulee hyvä päivä!". Päinvastoin. Jotenkin sitä alitajuisesti toivoo, että saisi jonkin palkinnon siitä, että on ollut selvänä. Hyvänmielen, tehokkaan työpäivän tai vaikka vaan ihan fyysisesti tuntisi olonsa hyväksi. Mutta ei. Ei ainakaan vielä mitään noista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti