sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Blogi Alkoholistin elämästä nyt käynnistynyt

Miksi kirjoitan tätä blogia?

Eilen aloitin tämän blogin. Kirjoitin useamman postauksen taustaksi aiheelle. Blogini tavoite on kirjoittaa omakohtaisia kokemuksia, tuntemuksia ja ajatuksia alkoholismista ja raittiudesta - sekä mahdollisesta raitistumisesta. Kirjoitan lähinnä siksi, että se on minulle aina ollut tapa purkaa asioita sisältäni. Toki toivon, että osa kirjoituksistani helpottaisi myös muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä (herättäisi ajatuksia) ja toisaalta antaisi myös alkoholistin läheisille ajatuksia siitä, kuinka alkoholismista kärsivä ihminen ajattelee ja näkee maailman - niin alkoholistina kuin kulkiessaan tietä kohti raitistumista. 

Päiväkirja

Ensimmäisen päiväkirjamerkinnän (nämä blogissani tekstillä "Päiväkirja") kirjoitin eilen. Päiväkirja-osiossa pyrin kirjoittamaan omia tuntemuksia, ajatuksia sekä fiiliksiä päivistä - näitä päivityksiä nyt ei tule joka päivä, sillä päiväni ovat tällä hetkellä pitkälti hyvin samanlaisia. Mutta kirjoitan merkintöjä aina silloin, kun on kirjoitettavaa: jotain uutta, ahdistusta, onnistumisia tai muuten vain haluan purkaa mieltäni painavia ajatuksia aiheesta!

Taustoitus

Lisäksi blogissani kirjoitan taustoittavia asioita aiheeseen: tietoa alkoholismista, linkkejä artikkeleihin ja palveluihin aiheesta, omaa taustaani ja historiaani, yleisiä mietteitä joita alkoholistina pyöritän sekä omakohtaisia kokemuksia erilaisista tarjolla olevista palveluista (esim. selviämisasema, katko, AA-kerhot, terapiat, akupunktio, lääkitys jne). Korostan, että kirjoitan aiheista alkoholistin näkökulmasta ja omien kokemuksieni perusteella. Ne ovat siis vain minun näkemyksiä - eivät ammattilaisten näkemyksiä vaan "asiakkaan" näkemyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti