keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Päiväkirja: Huomenta

"Hyvää huomenta Suomi"


Aamulla herätys ennen seitsemää. Jos ei olisi ollut lähes tuliterä kännykkä herättämässä, niin todennäköisesti olisin tänään taas ilman puhelinta... sen verran paljon on vielä tuota univelkaa.

Mainittakoon tähän väliin, että mulla on kännissä paha tapa puhua kännykkään saunassa(kin)... ja sen jälkeen ihmetellä seuraavana aamuna, että onko jumalauta mun luurikin vielä humalassa pelkästä paskapuheen jauhannasta saamastaan hengitysilmasta, kun se kikkailee jotain ihan omiaan! VAROITUS: Nappikuulokkeita EI kannata myöskään käyttää saunassa... seuraavana aamuna tuntui kuin olisin tehnyt yöksi korvatulpat steariinilla.




Varmaan litran vetävään kahvituoppiin kahvia ja partsin sohvalle makaamaan sen kanssa rööki(t) huulessa. Vituiksihan sekin meni, kun aivot oli vielä unessa ja parin röökin sekä muutaman desin jälkeen aivot jotenkin "tulkitsivat" kahvikupin töhkikseksi...

Viimeksi katkon jälkeen kirjaimellisesti "lukitsin" itseni kämppään kuukaudeksi ja en käynyt missään. Nyt kävin jo aamulla ytimessä kahvilla Ystävän kanssa ja kampesin itseni jopa AA-kerhoon eilen! AA:n osalta tosin myönnettävä, että päätökseen vaikutti aika vahvasti se, että röökit oli loppu ja sopivasti matkan varrelle osuu sekä AA-kerho että kauppa :D Samapa tuo - tuli ainakin mentyä, vaikka tässä vaiheessa vielä muuten niin pihalla, että en edes "kuunteluoppilaaksi" voinut itseäni eilen sanoa!

Tässä yrittänyt miettiä, että mitähän sitä tämän blogin kanssa tekisi. Kun ei näistä selvistä päivistä nyt tunnu oikein syntyvän mitään järkevää kirjotettavaa. Nooooh - ehkä mulla on yksi idea ;)

Päivä kerrallaan.

2 kommenttia:

  1. Älä ainakaan lopeta tätä!!!! Täydellisen tragikoominen blogi. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä kuin kaimani yllä!
    sun ajatukset on järkevämpiä ja jäsentyneempiä kuin yhdenkään mun tunteman ihmisen, vaikka et sitä ehkä ite uskokaan.
    tsemppiä!

    VastaaPoista