tiistai 20. toukokuuta 2014

Päiväkirja: Home Sweet Home?

Paluu arkeen alkakoon...


Katko ohi. Kotiin. Home Sweet Home? No ei ihan suoraan niinkään.

Jumalauta, että pelotti laittaa avain lukkoon ja avata ovi - katsoa mitä sen takaa löytyy ja sen jälkeen työmeilit ja ja ja... huh - pelko oli ollut turhaa - kaikki kunnossa! Asunto oli suhteellisen siisti, viinat olin tajunnut kaataa menemään jne. Meni tosin varmaan 7 röökiä sen jälkeen partsilla, kun huokailin helpotuksesta (osittain siksi, että asunnossa oli noin 29 astetta sisällä lämpöä).

Mä en yleensä postaile kuvia elämästäni, mutta nyt laitan tähän tämän ensimmäisen "projektini" katkon jälkeen! Pidätte varmaan hulluna mutta...



...tämä asunto on sellainen, että kaikki isot ikkunat ovat suoraan aurinkoon käytännössä noin klo 12 alkaen koko päivän. Mustat verhot joka huoneessa, samoin mustat pimennysverhot. Imevät kaiken lämmön sisään yhtä tehokkaasti kuin juoppo kaiken alkoholin joka saatavilla!!!

Tempaisin nyt jokaiseen ikkunaan foliot eteen (nähnyt tämän kikan naapureiltani viime kesänä)... verhot peittää kyllä nyt sit kesän ajan sisälle päin nuo rumat teippaukset, mutta jos asunto pysyisi edes vähän viileämpänä (lisättäköön se, että asunnossa on tosiaan useita tietokoneita jotka lämmittävät talvellakin melkein yksin koko asunnon)! Onhan tässä tietysti se, että varmasti meikäläisen tuurilla onnistuin tekemään jonkun sellaisen saatanan aurinkopeilin, joka polttaa naapuritalon tai vähintään tuon läheisen puun :D Sellaista mun elämä (ja tuuri) nimittäin just on...

Katkolla kuulin, että Kanta.fi palvelusta näkee nyt kaikkien eri yksiköiden Sinusta kirjoittamat raportit ja hoitokertomukset (ainakin tällä alueella, jossa asun). Pelonsekaisin tuntein tässä mietin, että uskallanko mennä katsomaan. Voin nimittäin joko a) kuolla nauruun, b) kuolla häpeään tai sitten c) tietää jotain mitä en ole tiennyt. Kai se on pakko mennä katsomaan omat toilailut ja muutkin jutut... voi olla aika mielenkiintoista materiaalia ja PALJON!

Tästä nyt sitten kiinni "arkeen" ja uusi yritys.

Päivä kerrallaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti