perjantai 27. kesäkuuta 2014

Päiväkirja: "Impotence is a known side effect of Antabuse"

...ja vittuilevat nettikeskustelut!


Viikko mennyt samalla kaavalla. Yöt valvon futiksen parissa ja unilääke huiviin aamuyöstä. Viinaa on tehnyt mieli, mutta jollain ihmeen ilveellä olen onnistunut olemaan sortumatta. AA:ssa en ole käynyt, koska jalkapallo. Terapiat vituttaa, koska olen kuulemma "tyyppiesimerkki välttelykäyttäytymisestä" ja muutenkin koko terapia!

Vaaka yllätti positiivisesti ja sain jonkun hetkellisen motivaation käydä lenkillä (en tosin hyödyntänyt sitä). 9 kiloa on nyt lähtenyt katkon jälkeen painoa, vaikka pariin viikkoon en lenkillä tms ole käynyt. Toisaalta tuo unirytmi sellainen, että ei tule syötyä oikeastaan mitään (ei ole nälkä). Onhan tuossa toki vielä noin 6 kiloa mikä pitäisi ottaa pois (omaan tavoitepainoon). Vittu mä kuulostan taas ihan naiselta, sorry se aika kuukaudesta! Zip suukiinni ja vaihdetaan miehekkäisiin aiheisiin :D

Silmiini osui Hesarin artikkeli otsikolla: "Näillä lääkkeillä voi olla vaikutusta seksielämään". Listalla mainitaan myös Antabus erektiohäiriöissä. Oli taas sellainen artikkeli, joka tässä tilanteessa tuntui noin kirjaimellisesti "iskulta vyön alle". Googlettelin kauhuissani ja todentotta, löytyi useita artikkeleja (ulkomailta), jossa viitattiin jopa impotenssiin: "Impotence is a known side effect of Antabuse". Taas kerran vaiettu asia - toki jos miehille kerrottaisiin että Antabus voi aiheuttaa impotenssia... yksikään mies ei varmasti ikimaailmassa ottaisi lääkettä käyttöön!! Itse en kyllä uskalla enää jatkaa Antabuksen käyttöä. En todellakaan ota sitä riskiä - vaikka riski olisikin pieni niin silti.



Terapiassa kävin taas. Voisin avautua pitkän pätkän, mutta en edes viitsi. Todettakoon lyhyesti: Älkää nyt vittu kysykö MIEHELTÄ, että "...mitä tunteita se sussa herättää?". Ei jumalauta!!!

Tosiaan joo, oon löytänyt uuden harrastuksen ja tavan piristää arkea. Siis "piristää" mun tavalla: nettikeskustelut :) En voi muuta sanoa kuin, että kyllä saa helposti ja oikeasti ultimaattisen vitutuksen päälle kun noita lukee. Esimerkiksi alkoholismiin liittyen! Oon jääny ihan oikeesti koukkuun, siis koukkuun noiden lukemiseen! Ei tästäkään sen enempää, suosittelen jos ei historiaa kaivamalla pääse vauhtiin!

Nettikeskustelu kerrallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti