keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Päiväkirja: Ratkeaminen

Niinhän siinä nyt kävi


Lyhyt päivitys. Viime viikko oli sanalla sanoen hirveä. Monessakin suhteessa.

Nyt maanantaina ratkesin sitten juomaan. Kävin selviämisasemalla, mutta yöllä oli pakko lähtee sieltä kävelemään, kun eivät antaneet unilääkettä tai mitään ahdistukseen (ja en pystynyt nukkumaan). Kuulemma promilleja liikaa - ei niitä ollut kuin pitkälti alle 3. Eilen kävin lekurissa, ei auttanut mitään - tai noh vähän. Sain ahdistukseen pameja ja nukkumiseen Tenoxia. Kytätkin kävi tervehtimässä. On se hienoa, kun kytät tunnistaa jo naaman täällä. Auton perään hyökkäsivät ja puhalluttivat. 0-puhalsin, sillä enhän mä muuten olisi liikenteeseen lähtenyt autolla. Olin apteekkiin matkalla hakemaan pamit. Nukuin viime yönä peräti 3 h. Jotta ahdistuksen saisi pois, pameja pitäisi vetää kaksin käsin. Nou nou.

Nyt on sitten edessä aikamoinen tilanne. Kai tämä tästä. Eilen taistelin ilta kymmeneen ja sitten tempasin kännit. Tänään - noh läpi yön olen juonut. Eihän se mitään auta, tiedän. Kaikki kuitenkin meni nyt. Oikeesti kusessa ja pahassa.

Näillä mennään.




6 kommenttia:

  1. Moikka moi!
    Voi harmi sentään...niinkö sulle on käynyt? Olen käynyt usein kurkkaamassa plogiasi ja ihmetellyt, minne olet kadonnut. Hieno juttu, kun tulit kertomaan! Nyt sun pitää yrittää tsempata ja jatkaa siitä, mihin jäit. Tällaista tämä meidän alko-ongelmaisten elämä tahtoo olla, retkahduksia...uusia alkuja...retkahduksia...Mutta lopulta me onnistumme, kun vain tahdomme,eikö? Oikein hyvää vapunpäivän jatkoa sinulle kuitenkin ja ilmoittele itsestäsi. Terkuin "myös alkoholin kanssa kamppaileva"

    VastaaPoista
  2. Heippa hei!
    Harmien harmi,kun noin sulla on käynyt. Mutta nyt ei auta kuin ottaa itseä niskasta kiinni ja nousta ... mitään ei ole vielä menetetty. Olen usein käynyt katsomassa plogiasi ja oottanut kuulevani sinusta jotain. Kiva, kun tuli kertomaan tilanteestasi.
    Toivon, että onnistut jatkamaan siitä, mihin jäit... ja onnistuthan sinä, etkös?
    Kirjoittelehan kuulumiasia... pyytelee toinen alkon käytön kanssa kamppaileva

    VastaaPoista
  3. Nyt vain ylös sieltä pohjalta ja jatkat siitä, mihin jäit. Tällaista se alkoholistin elämä on :(
    Kiva, kun tulit kertomaan tilanteestasi ... olen ihmetellyt, missä olet.
    Kyllä me onnistutaan, kunhan tarpeeksi monta kertaa yritetään. Mielelläni seuraisin, miten onnistut. Pärjäilehän!
    Kirjoittelehan kuulumisiasi

    VastaaPoista
  4. Te juopot olette ihmiskuonaa! Sitä porukkaa, joka kuuluisi ja synnyttyään laittaa toivottomiin tapauksiin. Niin se vaan on, jos ei itsehillintä riitä: ei se riitä teillä töissä, liikenteessä, ihmissuhteissa eikä missään.

    Te ootte niitä paskoja, joiden takia muut kärsii. Kenelekään te ette anna mitään hyvää. Pyydätte vain. Vituttaa lukea tällasii paska blogeja, tällasii blogeja jossa te kirjotatte. Valitatte. Oikeutta juomistanne. Te oootte juoppoja. Paskoja. Niitä ihmisiä, kenestä kenelläkään ei ole hyvää sanomista. Niitä mulkkuja, jotka ei auta ketään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Yritän parhaani. Myös tässä suhteessa.

      Poista