torstai 28. elokuuta 2014

Päiväkirja: Pieni irtiotto arjesta

...ja käymään ihmisten ilmoilla!


Tiesitkö, että tummat silmänaluset ovat nyt muotia? Enpä tiennyt minäkään. Ei ole mennyt siis hukkaan mun vuosien kova työ noiden saavuttamiseksi :D Taas kerran taisin vain olla aikaani edellä: http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288730012243.html

Huomenna olisi terapia. Pitää yrittää olla kelailematta sitä liikaa tänään (tai käydä lenkillä kelaamassa kilometrejä), ettei pää leikkaa kiinni samantien. Onneksi uusi terapeutti on siis ihan ok ja sitä kautta ei ihan niin älyttömästi syljetä ajatus mennä tuonne. Henkisesti olo ollut tässä kuussa jo aika merkittävästi parempi. Toki yhä tulee inhottavia piikkejä molempiin suuntiin, mutta esimerkiksi liikunnasta olen alkanut saada jo nautintoa! Tämähän oli tuossa kesällä yksi suurimmista ongelmista - mikään ei tuntunut hyvältä, mistään ei tullut mitään nautintoa. Siinä mielessä muutos on ollut kyllä aika suuri - menihän siihen 3 kuukautta. Hemmetin pitkä aika taistella viinaa vastaan saamatta silti mitään kiksejä! Samaan aikaan viinanhimo on jo hieman helpottanut, toki asia nyt jokapäivä yhä käy mielessä, mutta samanlaista pakottavaa oloa juoda ei ole. Itseasiassa mietin tuossa, että nyt jos joisin kännin niin todennäköisesti saisin elämänäni kovimman morkkiksen! Morkkiksen juomisesta, morkkiksen kaloreista, morkkiksen menetetystä työpäivästä... mitähän kaikkea muutakin siihen vielä tulisi? Ei itseasiassa hirveästi houkuttele, krapulasta puhumattakaan!




Sain kuin sainkin aikaiseksi varattua junaliput kotiseudulle ja huomenna pitäisi siis ottaa 4 päivän irtiotto arjesta tuolla. Johan siitä on lähes 2,5 kuukautta, kun viimeksi kävin. Toisaalta, en mä juuri töiden lisäksi missään muuallakaan ole käynyt toukokuun jälkeen :o Tässä kotona jomottanut vain ja tuijotellut seiniä tai parvekkeella rööki suussa tyhjyyteen. Tekee varmaan ihan hyvää käydä vähän muuallakin ja ihmisten ilmoilla!

Tosiaan aloitin eilen kirjoittamaan uutta blogia. Blogia, jossa käsittelen tarkemmin sitten tätä mun elämäntaparemonttia liikunnan ja kuntoilun kautta. Päätin tehdä sille oman blogin, vaikka toki elämäntaparemontti nyt tännekin tavallaan sopii :D Kyllähän viinasta luopuminen vaatii paljon muutakin kuin vain korkin kiinni laittamisen. Mutta tuonne tulee postauksia suoraan juoksemiseen, kuntoiluun ja liikkumiseen liittyen - juoksukenkien valinta tai tupakan vaikutus hapenottokykyyn ei varmaankaan tämän blogin lukijoita ihan hirveästi kiinnosta?! Tätä uutta blogia voit seurata osoitteessa: http://rapajuoksija.blogspot.fi/

Blogi kerrallaan!


2 kommenttia:

  1. Nyt kun sulla on terapeutti, jonka kanssa ei pää räjähdä heti kättelyssä, mitä jos antaisit sille linkin tähän blogiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä sitä miettinyt. Toisaalta mä olen aika varautunut (lue: en luota herkästi ihmisiin)... ja tähän tuli nyt yksi pieni mutka matkaan, josta kirjoitan seuraavassa postauksessa!

      Poista