perjantai 15. elokuuta 2014

Päiväkirja: 3 kk juomatta ja Selincro kokeilu

...LIVE-blogi lähetys tulossa illalla!


Viikko taas ehtinyt vierähtää lähelle viikonloppua. Tänään on kolme kuukautta siitä, kun viimeksi otin viinaa. Kolme kuukautta - helvetti vasta! Mennyt viikko taas ollut aika vaihderikas, niin hyvässä kuin huonossakin :( Taas huomasin ongelmien tullessa alkuviikosta, että ensimmäinen ajatus oli viina. "Perseet olalle" -tyyppinen lähestyminen asiaan, johon en kuitenkaan voi juurikaan vaikuttaa. En kuitenkaan ottanut viinaa, vaan kävin juoksemassa lenkillä keuhkot pihalle ja jalat alta!

Jengi palannut selvästi lomilta ja työrintamallakin on taas tehty ympäripyöreää päivää koko viikko! Työmäärät ja lenkkeily meinaa lähteä käsistä... eli överiksi (määrät) meinaa lipsua molempien osalta. Terapiassa kävin tällä viikolla ja sieltä tulee ehkä tähän blogiin kirjoitettavista asioista nyt se mielenkiintoisin ja tärkein.


Lääkitystä nyt käytiin läpi ja päädyttiin kokeilemaan Selincroa (Antabus on toki sitten myös odottamassa kaapissa, jos tämä ei toimi). Lähinnä siksi, että töiden takia joudun nyt syksyllä varmuudella tilanteisiin - joissa on pakko juoda! Tarkoitan siis lähinnä kaikenlaisia illanistujaisia, kick-off tilaisuuksia, kissanristiäisiä ja edustamista töiden takia. Selincro nyt määrätty tällaiseksi "business-Antabukseksi" tähän tilanteeseen. Tavoitteena kokeilla, toimiiko lääke kohdallani ja mahdollistaisi siten edustamisen (joka tärkeää siksi, että saan asiakkuuksia "hoidettua"), mutta juomisen ei siis noin lähtökohtaisesti pitäisi tuoda mitään kiksejä - joten himoa juoda pakollista enempää ei pitäisi tulla. Saa nähdä!

Selincro 18 mg on siis tuo lääke ja reseptillä mulla oli sitä 14 kpl testattavaksi tarvittaessa. Kallishan tuo lääke on - tai noh tavallaan ei kyllä ole, sillä yksi tabletti maksaa noin reilun 5 euroa, mutta siis 14 kpl hinta on noin 78 euroa. Koska lääkettä otetaan vain tarvittaessa (voi ottaa myös jokapäivä jos haluaa varmistella), niin silloin tuo reilu 5 euroa on kuitenkin vain yhtä baarissa juotua isoa olutta vastaava summa!

Tänään ajattelin kokeilla ensimmäisen kerran tuota lääkettä - sellainen LIVE-blogi lähetys siis tulossa illalla alkaen noin klo 18.00. Kirjaan silloin tietoa, ajatuksia, tuntemuksia ja kokemuksia pitkin iltaa asioista ja juuri sillä hetkellä olevista ajatuksista lääkkeen kanssa. Kirjaan ne tosiaan suoraan "online-päivityksinä" silloin blogiin, niin ei tarvitse jälkeenpäin miettiä sen enempää tuntemuksia. Homma on suunniteltu hyvin - eli riskit juomisen "kiinni hirttämiseen" on minimoitu. Lisäksi kokeilen tätä kotona yksin ja baariin ei ole tarkoitus lähteä. Juomista on varattu 4x0,5l tölkkiä lonkeroa (4,7% ja yhteensä siis 6 ravintola-annosta mahdollista juoda). Eli väkevillä en kokeile, vaan miedoilla ja määrä on sellainen että krapulaa ei tule ja aamulla voi heti tempaista herättyä tarvittaessa Antabuksen koneeseen mikäli alkaa yhtään tuntua siltä (6 annosta palaa noin 12 h eli herätessä promillet nollilla)!

Selincro kerrallaan!

4 kommenttia:

  1. Tsemiä, odotan infoa, kotona kyllä vaara lipsua myös, korjaussarjaa kannattaa välttää viimeiseen asti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Valmistelut tehty mahdollisimman hyvin siten, että juomaa on vain tuo 4 kpl nyt ja ulko-ovi takalukossa :D Illalla kirjoittelen blogia ja katson urheilua - ajatukset keskittyy toivottavasti siihen - jos lääkkeen vaikutus ei ole (tai ei ole vielä) toivottu. Ja lähipiiriäkin informoitu niin, että voivat huomenna tarvittaessa tulla antamaan korville!

      Poista
  2. Minäkin odottelen mielenkiinnolla päivitystäsi miten Selincro toimii. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. ...samoin täällä odotellaan innokkaana tuon elokuisen illan tunnelmatietoja... Tuore Selincro-paketti on myös just haettu.

    VastaaPoista